SUYUQLIKLARDA ELEKTR TOKI. ELEKTROLIZ - Samandarova Sabina; Samandarova Sabina (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektr toki, suyuqliklarda elektr toki o’tish hodisasi va Maykl Faradeyning ushbu hodisa yuzasidan kasf etgan qonunlari haqidagi ko’plab mulohaza va fikrlar keltirilgan bo’lib, mazkur mavzuga doir ma’lumotlar batafsil yoritilgan.