FIZIKANI O’QITISHDA MATEMATIKANI TUTGAN O’RNI - G'offorova Dilfuza Azimjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada fizika fanini o’qitishda matematikani tutgan o’rni haqida ma’lumotlarga to’xtalib o’tilgan.