GEOGEBRA - MATEMATIKADAN CHIZMALAR DASTURINI DARS JAROYONIDA QO’LLASH - Amonov Temur Sanoqul o’g’li ,; Sharofiddinova Dilora Shamsiddinovna , (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida geometriya va algebra fanlarini o’qitishda GeoGebra dasturining afzalliklari, dasturda mavjud bo’lgan interfeyslar va ularda yaratiladigan sodda ishlarni o’rganish haqida so’z yuritilgan.