DNK MOLEKULASIDAGI BOG'LANISHLAR - Sabriddinova Zilola Nurmatovna; Hamdamova Adiba Sohibovna; Xislat Toyirov Hamidboyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: DNK molekulasining xususiyatlari. DNKning genetik rolini kashf qilish. Xromosomalar o'rtasidagi farqlar qandaybor. DNK molekulasining xususiyatlari. DNKning genetik rolini kashf qilish. Xromosomalar o'rtasidagi farqlar qanday? Monomer birliklari nukliatidlardir.