MAKTAB TIZIMIDA BOSHLANG’ICH TA’LIM FAOLIYATI - Boboqulova Sojida Olim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy oʻrta taʼlimning boshlang’ich tizimi boshlang’ich ta’lim haqida so’z boradi. Hamda boshlang’ich sinfning o’quvchi hayotida tutgan o’rni haqida yoritilgan.