BOSHLANG'ICH SINFLARDA KOMBINATORIKA ELEMENTLARINI QO'LLASH - Jumabaeva Muqaddas Iminbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
ANNOTATSIYA:Ushbu maqolada kombinatorika masalalari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan. Boshlang`ich sinf matematika darsligida keltirilgan masalalar va ularni yechish metodikasi ko`rsatilgan.