BOSHLANG’ICH SINFDA TABIATNI E’ZOZLASH - Jumabaeva Muqaddas Iminbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annontatsiya: Ona tili darslarida yozilgan mashqlar tarkibining ko`p qismi tabiat voqea-hodisalariga bog`liq. SHu bois ham tabiatni e’zozlash to`g`risida va boshqalar haqida kichkina suhbatlar o`tkazish ham foydadan holi emas.