BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINI KASB VA HUNARLARGA YO'NALTIRISH - Jumabaeva Muqaddas Iminbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
ANNOYATSIYA: Boshalng'ich sinf o'quvchilarini kasb-hunarga yo'naltirish bu-bosqichma-bosqich yuritiladigan tizim.Anglaganingizdek,mazkur maqolada boshalng'ich sinf o'quvchilarning kasbzhunarlarga yo'naltirish,ularga bo'lgan qiziqishlarini oshirish,o'quvchilarning kasb-hunar tanlashidagi bir qator omillari haqida to'liq fikr yuritiladi.