TURIZMNING IQTISODIYOTDA TUTGAN O’RNI - Arzimatov Bobirmirzo Zokirjon o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada turizm sohasi iqtisodiyotning rivojlanishiga katta xizmat qilishi va turizm sohasini rivojlantirish kerakligi to’g’risida so’z yuritiladi.