ONA TILI DARSLARIDA QO‘SHMA VA JUFT SO‘ZLAR IMLOSINI TUSHUNTIRISH VOSITALARI KO‘LAMI - Tangriyeva Umida Allaberganovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Yangi insonni har tomonlama kamolga yetkazish mustaqil mamlakatimiz ta’lim-tarbiya tizimining asosiy vazifalaridan biridir. Bu vazifani amalga oshirishda o’quvchilarning ma’naviy, g`oyaviy va axloqiy jihatdan yuksak saviyali va savodxon bo’lishlariga, ayniqsa, nutq madaniyatini har tomonlama yaxshi egallashlariga erishish juda muhimdir.