OʻSMIR YOSHIDAGI BOLALAR SHAXSINING ETNOPSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI SHAKLLANTIRISHDA OILANING TA'SIRI. - Babayeva Gulchehra Rustamovna. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, o’smir yoshdagi bolalar shaxsining etnopsixologik xususiyatlarini shakllantirishda oilaning ta’siri mavzusida metodik tushunchalar yurutilgan.