BOSHLANG‘ICH SINF O'QUVCHILARIGA ONA TILIDAN BERILADIGAN MASHQLAR TURLARI - Bozorova Ismigul (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinf ona tili darsliklari tahlili haqida fikr yuritilgan