MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTLARIDA BOLALARNI RASM CHIZISHGA O`RGATISH - Rustamov Jahongir Rustamovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarni rasm chizishga o’rgatish va qay tarzda qiziqtirib olish, bolalarda o’rganish jarayonida uchraydigan muammolar, bolalardagi mavjud iqtidorlarni mana shu yo’l orqali bilib olish mumkinligi haqida ma’lumotlar keltirilgan.