ЛОМБАРДЛАР ФАОЛИЯТИНИНГ ЗАМОНАВИЙ ҲОЛАТИ ТАҲЛИЛИ - Назарова Муслима Назаровна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация. Ушбу тезисда ломбардлар ҳақида тушунчалар, уларнинг ҳуқуқий асослари ҳамда республикамизда фаолият олиб бораётган ломбардлар фаолиятининг замонавий ҳолати маълумотлари таҳлил қилинган.