БАНК ВА МИЖОЗ ЎРТАСИДАГИ ИҚТИСОДИЙ МУНОСАБАТЛАРДА МАРКЕТИНГНИНГ ЎРНИ ВА АХАМИЯТИ. - Ф.Қ.Бобохўжаева (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Банк ва мижоз бугунги кунда ушбу сўзлар кўп бор қулоғимизга эшитилади. Бугун банкка ташриф буюрувчи фақатгина омонат эгаси эмас балки тўлақонли банк хизматларининг харидоридир. Шуниси аниқки бугун мижозлар банк қидириб эмас, банклар мижозларни жалб этиши учун харакат қиладиган замон келди. Ушбу тезисда банк ва мижоз ўртасидаги муносабатларнинг ривожланишида маркетингнинг ўрни тўғрисида сўз боради.