INGLIZ TILI DARSLARDA TURLI METODLARDAN FOYDALANISH - Halimova Nafisa Murodovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilini o'qitishda innovatsion metodlardan foydalanish, til o‘rganuvchilarga til materialini metodikasini tushuntirish, ta'limda ijobiy yangilanishlarga sabab bo'lgan qonun haqida to'liq bayon etiladi.