FIZIKA FANINI O'RGANISHDA NAZARIY VA AMALIY BILIMLAR MUTANOSIBLIGINING AHAMIYATI - Qosimova Fotima Abidjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada o’quvchilarni 6-7-sinflardanoq fizika faniga qiziqtirish, fizik hodisalarni tushuna olish va tasavvur qila olishi, formulalarni o’z o’rnida qo’llay olishlari, oddiy tajribalarni o’tkazish orqali muhim fizik tushunchalarni va qonunlarni o’rganish, to’g’ri fikr yurita olishlari uchun darslarda foydalanilishi lozim bo’lgan usullar ko’rsatilgan