O’QUVCHILARNI MURAKKAB MATNLI MASALALARNI YECHISHGA O’RGATISH - Qosimov Husniddin Ilhomovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida matematika darslarida o’quvchilarni murakkab matnli masalalarni yechishga o’rgatish bayon etilgan.