КОМПЬЮТЕРЛАШТИРИЛГАН ТАЪЛИМ ВА УНИНГ ХОЗИРГИ КУНДА ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ЎРНИ - Аминова Хафиза Обидовна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ҳозирги компьютерлаштирилган жамиятимизда айнан компьютер ва техник воситаларни таълим жараёнида қўллаш, тахълим жараёни сифати ва самарадорлигини оширилиши, баҳолаш тизимини ислоҳ қилиниши ҳақида фикр –мулоҳазалар баён этилган.