BOZOR IQTISODIYOTINING TASHKIL TOPISHl VA RIVOJLANTIRILISH SHAROITIDA KORXONALARNING AYLANMA KAPITALLARI VA BUNDA BANK KREDITINIG AHAMIYAT - Aslanova Dilnoza Fatilloyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada turli mulk shaklidagi korxonalar joriy mablag'larininig aylanish jarayoni hamda aylanma kapital istiqbolini belgilash haqida so’z yuritiladi.