DAVRIMIZNING OLAMSHUMUL MUAMMOLARI VA O' ZREKISTONNING KELAJAGI - Madrahimov Elyorjon Islomovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dunyodagi jahonshumul muammolar va ularni bartaraf etish xususida , O’zbekistonning kelajagi to’g’risida fikrlar bayon etilgan.