МЕТОДЫ ОБУЧЕНИЯ УЧАЩИХСЯ ПИСЬМУ БЕЗ ОШИБОК - Ismailova Diana Umidjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, yozuvga o‘rgatish uslublari: namunaga qarab yozish, ko‘chirib yozish, genetek usul kabi bir qancha yozuvga o‘rgatish uslublari haqida yoritib berilgan.