HOZIRGI KUNDA KOMPYUTERNING TEXNIK VA DASTURIY TA’MINOT O’RNI - Rasulova Barchinoy (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: EHM avlodlarining rivojlanish ko‘rsatkichlarini tahlil etish; kompyuterga ulangan barcha qurilmalar haqida ma’lumot olish; kompyuter va mobil qurilmalarning konfiguratsiyasi bilan tanish