INSHOOTLARNING KONSTRUKTIV TEXNIKAVIY HOLATINI BAHOLASH VA LOYIHALASHGA TAYYORLASH. - Davlatov Diyor Dilshodovich; Toshboyeva Hurshida Farhod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Inshootlarning texnikaviy holatini baholash muhim. Har bir bino qurilishi tugagandan keyin uning yaroqliligini va yashashga, foydalanish mumkinligini tekshirish lozim. Maqolaning asosiy mazmuni binolarni tekshirish qurilishdan oldingi loyihalash ishlarini olib borish haqidagi ma’lumotlardan iborat.