DEVORLAR VA ULARGA QO'YILADIGAN TALABLAR - Toshboyeva Hurshida Farhod qizi; Davlatov Diyor Dilshodovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: Konstruksiyalarni loyihalashda bino va inshootlarning asosiy yuk ko‘taruvchi konstruksiyalari bo'lgan devorlar, ustunlar va boshqa konstruktiv elementlar turlarini loyihalash, ulardan foydalanish maqsadi.