O’ZBEK BADIIY ADABIYOTIDA QO’LLANGAN AYRIM FRAZEOLOGIZMLARNING SEMANTIK XUSUSIYATLARI HAQIDA - Yangiboyeva Marjona (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Maqolada frazeologik iboralarning oʻziga xos xususiyatlari yoritib berilgan.Badiiy asarlarda frazeologik birliklarning oʻrni xususida fikr yuritiladi. Asarlardagi frazalarning qiyosiy tahlili bir nechta misollar bilan tahlil qilingan. Ba’zi iboralarning ma’nolari koʻrsatib oʻtilgan.