TARJIMA JARAYONIDA TARJIMONNING MAHORATI - Zokirjonova Odinaxon Salim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tarjima jarayonida tarjimonning mahorati ya'ni asliyatdan boshqa bir tilga tarjima qilishdagi yutuqlari xato va kamchiliklari haqida bayon qilinadi.