LAND REFORM ON THE REGULATION OF LAND USE - Хужакелдиев Комил Носирович; Носиров Жаҳонгир Комил ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
АННОТАЦИЯ. Ушбу мақолада мустақилликнинг дастлабки йилларидан ҳозирги вақтга қадар олиб борилган ер ислохати жараёнлари таҳлили келтирилган. Шунингдек муаллифлар томонидан таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.