MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI AXLOQIY TARBIYALASH - J.Atamurodova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalarni axloqiy jihatdan tarbiyalash, bolaning ma‘naviy dunyosi, uning ongi, axloqiy hislarini, shaxsiy sifatlari va xulqini tarbiyalashga doir fikrlar keltirilgan