BUG‘DOY NAVLARINING MINERAL O‘G‘ITLAR BILAN OZIQLANIShINING DON HOSILDORLIGIGA TA’SIRI - Utaeva G.N.; Xoliqov Z.B. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Sug‘oriladigan yerlarda kuzgi boshoqli don ekinlaridan barqaror, mo‘l va sifatli hosil yetishtirishda sug‘orish, oziqlantirish tartiblarini optimallashtirish asosida takomillashtirilgan jadal texnologiyalarni ishlab chiqarishga keng joriy qilish, g‘allachilikda hosildorlikni va don sifatini oshirish muhim omillardan biridir.