ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА ФАОЛИЯТ ЮРИТАЁТГАН ЭРКИН ИҚТИСОДИЙ ЗОНЛАРНИ ЯНАДА РИВОЖЛАНТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Иқболжон Атаисматов Зумратжоновичи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Бугунги мамлакатлар иқтисодиёти шиддат билан тараққий этаётган бир вақтда давлатлар бугуни ва эртанги келажагини ўйлаб турли хил ислоҳотлар олиб бормоқда.