BOSHLANG‘ICH TA’LIM JARAYONLARIDA INTERFAOL METODLARNI QO‘LLASH USLUBIYOTI - Jumayeva Xanifa Xo'jakeldiyevna; Chariyeva Oliya Ismayilovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ta’lim jaraonini tashkil etishda qo‘llanadigan interfaol metodlar xususida so‘z boradi.