TA'LIMDA AKT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Quvondiqova Shoxista Komiljonovna; Nurmamatova Sitora Akram qizi; Jo`rayeva Gulnoza G`ayratovna; Sadullayeva Zebo Zoyir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: O`qituvchining o‘yin jarayoniga rahbarlik qilishi metodikasini egallagan bo‘lishi o‘yinlarni muvaffaqiyatli o‘tkazishning asosiy sharti hisoblanadi. Maktabish amaliyotiga AKT-texnologiyalarini joriy etish muammolari.