JINAYAT HUQIQINDA TÁKIRARLAP JINAYAT ISLEW TÚSINIGI - Z.R.Allambergenova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotaciya: Bul maqalada tákirarlap jınayat islew túsinigi, usılları hám tákirarlap jınayat islegenlik ushın tiykarları, sonday-aq alımlardıń tákirarlap jınayat islegenlik ushın jaza tayınlaw boyınsha teoriyalıq kózqarasları bayan etilgen.