BADIIY GIMNASTIKA HAMDA UNING ASOSIY MASHQLARI - Mashhura Yusupova Zulfiddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Badiiy gimnastika hamda uning asosiy mashqlari haqida ma'lumotlar berilgan.