QAHVA (KAVA) - COFFEA ARABICA L. - Boymurodov E. S , (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annatatsiya: Kofega bo'lgan talab doimiy ravishda o'sib bormoqda. Braziliya va Kolumbiya hozirda qahva urug'larining asosiy yetkazib beruvchilari hisoblanadi. Mamlakatimizga qahvaning asosiy yetkazib beruvchilari Braziliya, Hindiston va ayrim arab davlatlari hisoblanadi.