VENTIL MOTORLI ELEKTR YURITMANING TEZLIK BO‘YICHA YOPIQ ROSTLASH TIZIMINI TAQBIQ QILISH USULLARI - Nurov Homid Ibrohimovich; Achilov Xusen Djabarovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ventilli dvigatellar asosidagi elektr yuritmalarni boshqarish tizimi modelining matematik ifodalash masalasiga qaratilgan.