MATEMATIKANING HAYOTGA TATBIQI - Uzoqova Buvzaynab Ravshan qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada matematika haqida umumiy tushuncha berilib,tarixiy bosqichlari,undan keyin matematik savodxonlik haqida ma‘lumot berilgan.