УМУМРИВОЖЛАНТИРУВЧИ ГИМНАСТИКАНИНГ ИЛМИЙ- НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Хўжматов Элдор Умирбоевич (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада мактабгача таълим ташкилотидаги болаларни жисмонан тарбиялаш вазифалари, жисмоний тарбия жараёни, гимнастика машғулотларининг илмий – назарий асослари бўйича амалий тавсиялар ҳамда мактабгача таълим ташкилотида умумривожлантирувчи гимнастика машғулотларини ташкил этиш ва соғломлаштирувчи вазифалари очиб берилган.