АВТОМОБИЛ ТОРМОЗ ҚИСМИНИ ТАЪМИРЛАШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Йўлдашев Шухратбек Хабибулло ўғли; Тургунов Аброр Раимжон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Кириш. Ўзбекистон Республикаси мустақил бўлган кундан бошлаб жадал ривожланиш, давлат ва ижтимоий ҳаётининг барча соҳаларини тубдан ўзгартириш, бозор муносабатига ўзига хос йўлдан ва босқичма-босқич ўтиш тамойилини тутди.