YUQORI CHASTOTALI TOK BILAN PAYVANDLAB QUVURLAR ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI - Yo‘ldashev Shuxratbek Xabibullo o‘g‘li; Sattarov Qudrattillo Saidaxmat o‘g‘li; Xamidjonov Sherzodbek Shuxratbek o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Kirish. Hozirgi kunda ishlab chiqarish sanoatida, ayniqsa metallga ishlov beruvchi korxonalarda payvandlash soxasi keng rivojlanib kelmoqda.