LEKSIKOLOGIYA - Raxmatova Rayxona Baxtiyor qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tilshunoslikning asosiy tarmogʻi boʻlgan Leksikologiya tushunchasi va uning fanda tutgan oʻrni soʻz va uning ma'nolari, soʻzlarning shakl -ma'no munosabatiga koʻra turlari ,ma'no koʻchish turlari, olimlarning Leksikologiyaga doirasidagi bahslarini koʻrishingiz mumkin.