YUK AVTOMOBILLAR YOQILGʻI NASOSINI DETALLARINI QAYTA TIKLASH TEXNOLOGIYASINI TAHLIL QILISH - Isaboyev Toxirjon Mexmonovich; Mamirjonov Axrorbek Maxmudjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Kirish. Respublikamiz Prezidenti Sh.M.Mirziyoevning “O‘zbekiston Respublikasini yanada rivojlantirish bo‘yicha Harakatlar strategiyasi to‘g‘risida” gi farmonida xalq xo‘jaligi sohalarini modernizatsiya qilish va jadal rivojlantirish vazifalari ko‘zda tutilgan .