ТИРСАКЛИ ВАЛНИ ЕЙИЛГАН ЮЗАСИНИ ҚАЙТА ТИКЛАШ ТЕХНОЛОГИЯСИ УСУЛЛАРИ - Н. Х.Қирғизалиев; М.Нуриддинова (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Мамлакатимизда ёшларга оид давлат сиёсати ва таълим соҳасига қаратилган еътибор йилдан йилга кучайиб ўзининг ижобий самарисини бермоқда.Муҳтарам президентимиз Ш.Мирзиёйев томонидан чиқарилган қарорлар таълим, илм-фан,техника-технология соҳаларини ривожланишига омил яратмоқда.Хусусан олий таълим сохасига хам янги технологиялар жорий етилмоқда.