VERTIKAL SILINDRIK REZERUARLARNI ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIASI - Yo‘ldashev Shuxratbek Xabibullo o‘g‘li; Sultonaliyev Sarvarbek Shavkatjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada vertikal silindrik rezeruarlarni turli qismlarini payvandlab tayorlash texnologik jarayoni toʻgʻrisida fikrlar bayon etilgan.