UGLERODLI, KAMLEGIRLANGAN VA O‘RTALEGIRLANGAN TOBLANUVCHI PO‘LATLARNI PAYVANDLASH TEXNOLOGIYALARI BILAN TAHLILIY ISHLASH - Yo‘ldashev Shuxratbek Xabibullo o‘g‘li; Sharobova Oyjamol Moʻydinjon qizi; Raxmonqulova Xokimaxon Botirali qizi; Abdurasulov Saidjalol Ma`ruf oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada uglerodli, kamlegirlangan va o‘rtalegirlangan toblanuvchi po‘latlarni payvandlash texnologiyalari bilan tahliliy ishlash toʻgʻrisidagi fikrlar bayon etilgan.