YUPQA DEVORLI IDISHLARNI TAYYORLASH TEXNOLOGIYASI - Yo‘ldashev Shuxratbek Xabibullo o‘g‘li; Abdurasulov Fazliddin Farhodjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada bosim ostida ishlaydigan yupqa devorli idishlarni tayyorlash texnologiyasi toʻgʻrisidagi fikrlar bayon etilgan.