ТЕЗ ЕЙИЛУВЧИ ДЕТАЛЛАРНИ (АВТОЦЕПКА УЗЕЛИ МИСОЛИДА) ЕЙИЛГАН ҚИСМЛАРИНИ ҚАЙТА ТИКЛАШ УЧУН ЭЛЕКТРОД ҚОПЛАМАЛАРИНИНГ ТАХЛИЛИ - Умаров Абдурахимжон Мухаммадумар ўғли; Абдупаттохов Мухаммадкарим Абдусамад ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Мақолада электрод турларининг пайванд чокининг шаклланиши ва мустахкамлигига таъсир қилувчи асосий омиллардан бири эканлиги келтириб ўтилган.