AVTOMOBIL DVIGATELINI SOVUTISH TIZIMI HISOBINI TAXLILI - Nazirova Gulchexra Xasanboyevna; Oribjonov Valixon Oribxon O’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada avtomobil dvigatelini sovutish tizimini taxlili ya‘ni sovutish tizmini radiatorini hisobi, termostatni ishlash uslubi va sovutish tizmining hisobiy unumdorligini aniqlash metodikasi haqida ko’rsatmalar berib o’tilgan.