ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA DIDAKTIK O’YINLARNING AHAMIYATI - Davletbayeva Charos Baxadirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqola, ona tili darsida o’quvchilarda fikrni og‘zaki va yozma bog‘lanishli bayon qilish, malaka hamda ko‘nikmalarini hosil qilish, ijodiylik, mustaqil fikrlash, ijodiy fikr mahsulini nutq sharoitiga mos ravishda og‘zaki va yozma shakllarda to`g‘ri, ravon ifodalash ko‘nikmalarini shakllantirish hamda rivojlantirishda qo’llaniladigan ta’limiy o’yinlar va ularning mohiyati to’g’risida misollar orqali fikr yuritadi.